Malőr

Malőr

  • kan
  • Malőr
  • Malőr
  • Malőr
  • Malőr
MalőrMalőrMalőrMalőr

Malőr története az egyik azok közül, amit nehezen emészt meg az ember gyomra. Bár a postnak nem az a célja, hogy feltépjük a régi sebeket, annál inkább, hogy gazdit találjunk Malőrnek. Majdnem napra pontosan 1 éve lépett a menhelyre. Egy pár kért neki segítséget, mindennapi történet, az út mellett találták, nem volt szívük otthagyni és már biztosan nem élne, ha nem szánják meg és hozzák el. A kutya chipes, hatalmas öröm részünkről, ami hamar köddé válik, amikor kiderül, hogy az adatok nem stimmelnek. Eszeveszett telefonálgatás a gazda megtalálása érdekében, de mindhiába. Rexit (a chip szerinti neve) bekísérjük a kennelbe, aki őrjöng és fel alá rohangál…. a megtalálók búcsút vesznek, mi pedig megköszönjük, hogy nem mentek el egy kóbor kutya mellett.
Csak néhány napra és a chipben regisztrált településen élő állatvédőkre volt szükség, hogy fény derüljön az igazságra. A „kedves” megtalálók a gazdák! A saját kutyájukat adták le, ebbe a szép mesébe ágyazva. Tisztában voltak vele, hogy az adatok helytelenek, a telefonszám rossz és már rég elköltöztek az adott településről, így azt remélték, hogy soha nem derül ki az igazság. Egy dologgal viszont nem számoltak … egy igazi állatvédő a végsőkig elmegy azért, hogy egy chipes kutyát haza juttasson!
Új név, új kezdet és új gazda is dukál ennek az eldobott kutyusnak  Kezdetben nem volt felhőtlen a viszonyunk, utált minket, a világot, tudta, hogy van egy családja és Ő hű akart maradni hozzájuk  Időt vett igénybe a rehabilitációja, szerencsére mára már nyoma sincs annak a kis undokságnak. Kicsit még bizonytalan az emberekkel, de semmi rosszszándék nincs benne, hetykén megy sétálni mindenkivel és élvezi a simogatást. Még annyira fiatal, 2018-as születésű kisfiú, ezért minden esélye megvan arra, hogy hátra hagyva a múltját boldog kiskutya legyen. Kérlek látogasd meg Malőrt, ismerd meg a benne rejlő csodát és mutasd meg neki, hogy a család egy életre szóló szövetség.
Pest megye, Csévharaszt
06 20 543 5092