Marcell

Marcell

  • kan
  • Marcell

Marcell 2020 januári születésű kan kutya. Pilisen kóborolt, amikor állatbarátok rátaláltak, így került a gondozásunkba. Egy tricolor, terrier jellegű kutyáról van szó, a fajtára jellemző összes jó, és időnként rossz tulajdonsággal. ???? A jóval kezdem, hisz abból mégiscsak több van, egy embercentrikus, kedves, szeretetteljes kutyus. Annyira odaadóak és hűségesek, amit igazán csak az ért, akinek volt már terrier kutyusa. Amit negatívumként kell említenünk, hogy Marcit a szelektív hallás időnként utól éri, és a saját kis makacs feje után megy, de amennyire bosszantó ez annyira megmosolyogtató is. ????

Az albérleten két kislánnyal osztozik, akiket kedvel, de szeretne már megállapodni és saját kecóba költözni, illetve az sem lenne ellenére ha fix párra találna, és nem kellene mindig azon aggódnia, hogy a csajok mikor hagyják faképnél.

Marcell egy pörgős, energikus négylábú, aki szívesen járna kutyasuliba, epekedve várná a feladatokat, de kirándulással, sok sétával is boldogan élne. Ha úgy érzed jól járnátok egymással, látogasd meg szombaton Csévharaszton vagy ha többet szeretnél megtudni róla, hívd a 06 20 543 5092-es számot.