Nati

Nati

  • szuka
  • Nati
  • Nati
  • Nati
  • Nati
  • Nati
NatiNatiNatiNatiNati

Ma egy igen különleges óriást szeretnénk bemutatni Nektek annak reményében, hogy hamar olyan szerető otthonra lelhet, ahol elfelejt minden rosszat, ami történt vele és kiegyensúlyozott, kerek életet élhet. Íme: Nati.

Nati, oltási könyve szerint Nato, 2018. júniusában látta meg a napvilágot. Élete nem kezdődött jól, maradjunk annyiban, hogy Ő is a nyáron kobzott kutyusok egyike. A Menedékben töltött első napjain egy borzasztóan félős, szégyellős kutyát ismertünk meg, aki bár mérettel és erővel bizonyára rendelkezik, mégis inkább hátrál illetve a másik irányba fut, ha valamitől tart. Szerencsére, nem kellett neki sok idő ahhoz, hogy rájöjjön, hogy itt bizony nem bántják, sok-sok simogatás van és szeretgetés csak úgy, és a kéz nem csak ütni tud, de ételt is ad és sok-sok vakargatást.

Szépen lassacskán barátságot kötött minden önkéntesünkkel, majd eljutottunk arra a pontra is, hogy ismeretlen látogatókkal is szívesen tett sétát.
Akit Nati megszeretett, azt utána nehezen ereszti el! A félős, bizonytalan kis lelke teljesen feloldódik a baráti társaságban, ahogy a Róka is megszerette és ragaszkodott a Kis Herceghez, úgy Nati is boldogan várja a következő találkozót. Bújik, dugja a fejét, ugrálva játszani hív mindenkit, akit a szívébe zárt.

A távolságtartás elsőre azért a mai napig meg van benne, de a kíváncsiság mindig győzedelmeskedik. Pár lépés biztonságából vizsgálgatja az új érkezőket, nagy szimatokkal gyűjti be az információkat, de eddig még nem találkoztunk olyannal, akinek ne örült volna, kiváltképp, ha az a valaki pórázt lengetett a levegőben.

Nati rendkívül szelíd, hatalmas mackó, Ő az, akire azt mondják, hogy 1) a betörőnek felajánlja a vacsorája felét, azaz a légynek se tudna ártani és 2) ölebnek képzeli magát a maga hatvan kilójával. Szuperül kijön mindenféle méretű, ivarú kutyával. Érjen az a bokájáig vagy legyen akkora, mint Ő, nem fogja bánni. Gyerekek mellé is bátran ajánljuk. Inkább az energiatakarékos kutyák közé sorolnánk, békésen elballag a séták során, elfekszik, ha simogatják. Békés kis lélek. ❤ Mára már átesett az ivartalanításon is, rendelkezik chippel és védőoltásokkal is.

Olyan szerető otthon keresünk Neki, ahol sokat lehet együtt a gazdival, ahol szépen, folyamatosan levetkőzheti a még meglévő kis félelmeit, ahol a szívébe bátorság költözhet. Az biztos, hogy aki életének részese lesz ez a hatalmas aranyos, az egy rendkívül kedves, ragaszkodó társsal lesz gazdagabb, akivel békésen, sok szeretettel telhetnek a mindennapok.

Natit Csévharaszton, Pest megyében lehet meglátogatni, érdeklődni telefonon a 06205435092-es telefonszámon van lehetőség.