Nedű

Nedű

  • szuka
  • Nedű
  • Nedű
  • Nedű
  • Nedű
NedűNedűNedűNedű

Hát, lehet ezeknek a kajla, néhol cakkos füleknek ellenállni?? Legszívesebben meggyúrogatnám, vakargatnám, birizgálnám ezeket az egyedi, néha így, néha amúgy álló fülkagylókat! Szerencsére, a tulajdonosuknak nem lenne ellenére! ❤

Nedű Nógrád megyéből érkezett hozzánk, apró kölykével. Bár Nedű gyönyörűen gondoskodott pici fiáról, sajnos, nem élte meg, hogy gazdi kereső posztot írhassunk róla. ? Most a drága kis Maminak, ahogy mi hívjuk általában Nedűt, kell a drukk és a sok megosztás, hogy elérjen a nagy betűs Gazdihoz, és megkezdhesse azt a csodálatos életet egy kétlábú oldalán, amiben annyi védencünknek már része lehet.

Ez a leányzó egy-másfél év körül járhat az életben, igazán figyelmes, értelmes kutyus. Kedvessége végtelen, boldogan bújik a karokba, csak úgy belesimul egy ölelésbe. Séta során a környezetét izgatottan fedezi fel, de az intő szavakra, tanításra nagyon jól reagál, figyelme hamar rátalál a sétáltatóra, felveszi a szemkontaktust és igyekszik az ember jeleire figyelni és a környezet újdonságait egyszerre magába szívni. Fajtársaival mérettől, nemtől függetlenül szuperül kijön, és az sem számít, hogy gyermek vagy felnőtt közeledik hozzá, Ő boldogan megismerkedik akárkivel. A kutyasuliban biztosan brillírozna, lelkesen vetné bele magát az újdonságok rejtelmeibe. Csodálatos családi kutyus válhat belőle!

Ha úgy érzed, hogy Nedű az, aki hiányzik a családodból, akkor ne habozz hívni minket a 06205435092-es telefonszámon, vagy írj Nekünk egy Facebook üzenetet vagy e-mailt. Nedű szeretettel várja a látogatókat a szombati nyílt napunkon Csévharaszton, Pest megyében.