Nyaki

Nyaki

  • szuka
  • Nyaki
  • Nyaki
  • Nyaki
NyakiNyakiNyaki

Nyaki 2020 januári születésű szuka kutyus. A korábban bemutatott Nyüzsi társa, akivel együtt került a gondozásunkba Nyáregyházáról.Rövid láncról szabadulhattak, köszönhetően a szociális munkásoknak, akik a gyerekek sorsának egyengetése mellett a kutyákról sem feledkeztek meg. A helyzet már tarthatatlan volt, ezért segítséget kértek tőlünk. 🙏

Nyaki első perctől kezdve nagyon ragaszkodott hozzánk, Ő tipikusan az a kutyus, aki mindenkibe szerelmes lesz első látásra. Számára nincs lehetetlen feladat, ha a kiszemelt ember mellett lehet közben. Szépen sétál, szélsebesen fut, de akár csendben vár és mindeközben imádattal, csillogó szemekkel lesi a következő feladatot.

Hogy az érzései kimutatásának semmi ne szabhasson gátat, titokban (fal)mászó órákon vett részt, hogy amikor a kiszemelt kétlábú a szociális udvaron kívülre kerül, boldogan követhesse. Ő persze nagyon büszkén lohol utánunk a művelet végrehajtását követően, de a mi mosolyunk a sokadik alkalom után már nem mindig őszinte. 🙂

Ennek ellenére csak jókat tudunk írni róla, és jó szívvel ajánljuk olyan családnak vagy gazdijelöltnek, akik szeretnek sétálni, kirándulni vagy akik kutyusuk vagy gyerkőcük mellé keresnek pajtást. Nyaki biztosan benne lenne, hogy kutyasuli keretében bővíthesse tudását, és a gazdi közreműködésével mindenkit elvarázsolhasson ügyességével.
Ha szeretnétek többet megtudni róla, hívjátok a 06 20 543 5092-es számot vagy látogassatok el hozzánk szombaton Csévharasztra.