Pirkó

Pirkó

  • szuka
  • Pirkó

Várj, várj, ne görgess tovább! Úgy, állj meg egy kicsit. Köszi! ? Ígérem, gyors leszek és megéri!

Itt van egy kutyusunk, Pirkó. 2018-as születésünek saccolta a doki, leányzó, ivartalan, én látok benne tacskót, látok benne bullt, egész egyedi keverék. Pilisen élt eddig gazdis kutya volt a fiával együtt (róla később írunk), azonban a gazdi sajnos betegség miatt már nem tudott róluk gondoskodni, így új otthont keresünk nekik.

Na, ennyit az előéletről, térjünk a lényegre. Pirkó egy igazi partiarc. Az újévi bulin tuti, hogy veled fog vonyítani, ha te trombitálsz, Ő lesz a társaság szíve-lelke. Bármilyen szerepet eljátszik, legyen egy büszke oroszlán a trónszirten (khmm…a térdeden) állva, vagy felveszi Rose átható tekintetét, ahogy „repül” a hajó orrán a Titanicon. Hihetetlen jófej, mindig a nyomodban akar majd lenni, nem csak úgy lelép, mint Pán Péter árnyéka… Ő, kérlek, el fog kísérni a konyhába főzni, a kanapén társad lesz az esti filmezéskor, és csak rajtad múlik, hogy az ágyban lesz-e egy külön kispárnája, meg persze egy kis uborkaszelet a szemeire. Pirkót a szeretet élteti. Rengeteget ad, és végtelen mennyiséget tud befogadni. Na, jó, Ő is végtelen mennyiséget ad.

Társaival jól kijön, de már az első héten megtanultuk, hogy a legfontosabb neki az ember közelsége. A legtapasztaltabb lelki terroristákat megszégyenítő módon adja tudtunkra, hogy a kennele mellett nem szabad csak úgy mindenféle simogatás, vagy figyelem nélkül elsétálni.

Szombati nyílt napunkon szeretettel várunk Csévharaszton, ha megismerkednél Pirkóval egy kellemes séta keretei között.
Érdeklődni a 06205435092-es telefonszámon van lehetőség. Higyjétek el, imádni fogjátok egymást! ❤