Prince

Prince

  • kan
  • Prince
  • Prince
  • Prince
PrincePrincePrince

Prince kutyus álomgazdit keres!
Ez a gyönyörűség februárban, gazdája halálát követően került a gondozásunkba. 😔
Akkor kissé zavarodottan, és szomorkásan érkezett. Hagytunk neki időt, hogy szokja az új helyzetet, mivel egyedüli kutyusként élt, nem akartuk azonnal társsal zargatni. Prince hamar oldódni látszott, mindenkihez kedves volt és azonnal csóvált amikor a látóterébe kerültünk. Fekete csillogó bundája és barna szemei azonnal rabul ejtik az embert, nem történt ez másképp velünk sem 🙂 Akkor azt gondoltuk, hogy hirdetés nélkül is hamar találunk neki gazdit, és bár sok látogatónak tetszett már, valahogy mégsem volt akkora a szimpátia, hogy sétára is kerekedjenek vele, hogy jobban megismerhessék. Ezért eljött az idő, hogy nagy nyilvánosság elé vigyük az ügyét, és arra bíztassunk Benneteket, hogy minél többen osszátok meg a posztját, hátha pont a Ti ismerősötök vágyik egy ilyen szőrmókra.

Oda van a sétákért, de mindezt szépen, komótosan teszi, bár ha valami felkeltette az érdeklődését azonnal nagyobb fokozatra kapcsol. Szuka kutyus mellé is bátran ajánljuk, ezért ha társat keresel a kutyidnak, ne habozz megkeresni minket.

Prince 2014 januári születésű, ivartalanított kan kutya, aki hűséggel és hatalmas hálával jutalmazza azt, aki erre esélyt ad neki.
Pest megye, Csévharaszt
06 20 543 5092