Pukkancs

Pukkancs

  • kan
  • Pukkancs

Pukkancs körülbelül 2022 januárjában láthatta meg a napvilágot, és mint minden kölyökkutya, vidáman, reményekkel teli vágott bele az életbe. Viszonylag korán csalódnia kellett, és megtapasztalnia, hogy bár Ő és megannyi társa az ember legjobb barátja, fordítva ez már nem mondható el. Az utcára száműzték és magára hagyták. Állatszeretők etették, itatták és kérték az elhelyezését.

Egy tacskó és terrier jellegű kanról van szó, aki a makacsságot mindkét fajtából kifolyólag hordozza. Az akarata nagy, és ennek hangot is ad, de egy határozott gazdi rövid időn belül kezesbárányt varázsolhatna belőle. Sajnos abban sem lehetünk biztosak, hogy eddigi élete alatt valaha megtapasztalta, hogy milyen, ha igazán szeretik.

Amit tudunk, hogy a gyerekeket nem igazán kedveli, jobban mondva tisztes távolságban elvan a társaságukban, de a hangoskodást és nyüzsgést nem szívleli. Kutyákkal összeszoktatható, a szukákkal különösen jó kapcsolatban van, velük még úriemberként a vacsorán is megosztozik időnként. ????

Amennyiben Pukkancs emelné a háztartásod fényét, hívd a 06 20 543 5092-es számot, vagy látogasd meg szombaton Csévharaszton.