Radar

Radar

  • szuka
  • Radar
  • Radar
  • Radar
  • Radar
RadarRadarRadarRadar

Radar egy év körüli leányzó, egy csévharaszti telepen vert tanyát, innen került hozzánk. Egy kis élelem és már le is vették a lábáról, úgy gondolta, hogy akkor Ő oda tartozik és hálásan őrizte a területet, melyre már mint övé gondolt. Persze hamar láttam, hogy a nagy ugatás csak egy álarc és nincs ám mögötte igazi örző hajlam, így hamar barátok lettünk és hazajött velem.

Természetesen mindenkit azonnal levett a lábáról szerény, bújós, szeretetéhes kis jellemmével és hatalmas, szétálló, mókás füleivel. Nagyon érződik rajta, hogy szeretne tartozni valakihez, aki megtanítja Neki, milyen is a szuper gazdis élet sok-sok szeretettel, sétával, kirándulással, pocak vakarással, finom falatokkal.

Kutyusokkal jól kijön, kan vagy szuka, nem számít, jó ha van kivel mókázni egy kicsit. Embereket is szereti, először talán kicsit félénk, de azért hamar letapogatja, minden rendben van-e, és így gyorsan bele tud kényelmesedni a jóba.

Radar nagyon várja, hogy végre tartozhasson valahová. Ha úgy érzed, hogy Radarral Ti összetartoztok, akkor keress minket a 06205435092-es telefonszámon. Radar alig várja, hogy megismerkedhessen veled itt Csévharaszton, Pest megyében! Várjuk a jelentkezésed!