Rágó

Rágó

  • kan
  • Rágó

Rágó vagyok, három éves ifjú, és itt az ideje, hogy örökbe fogadj!

A gazdim sajnos pár hónappal ezelőtt meghalt. Nagyon szerettem őt, együtt éldegéltünk vele és négylábú társammal hármacskán. Sétáltunk, sokat tévéztünk együtt, mindig kaptunk finom falatokat, és rengeteg, rengeteg simogatás is jutott.

A gazdi örökösei nagyon szerettek volna megtartani minket, de sajnos mindenki olyan lakásban lakott, ahova nem szabadott kutyust vinni. Ti értitek ezt? Én nem igazán… Végül elhoztak minket ide a Lucába, nagyon vizes volt a szemük, mikor elköszöntek tőlünk. Azóta itt lakunk.

Nagyon sokan vagyunk itt, úgy hallottam, hogy többen sokkal rosszabb helyekről kerültek ide. Sokan nem is tudják, milyen az a gazdis élet. És itt mindig nagyon kedvesek, de mégis, hiányzik a gazdis élet. Ha örökbefogadsz, hidd el én leszek a legboldogabb, mikor végre hazaérsz a munkából, aztán már én készen is állok majd, hogy sétálni menjünk, ha nem baj, mikor leérünk az utcára, akkor szólok mindenkinek, hogy tudják, most már én is lent vagyok. Este meg segítek neked főzni, boldogan kóstolok, meg a véletlen lehulló dolgokat rögtön feltakarítom, kérned sem kell! Aztán este nézhetünk együtt valamit a tévében. Kicsit összebújunk, Te vakarod a hasam, én szeretettel nézek rád. Jól hangzik, nem?

Hétvégén meg menjünk kirándulni sokat, mert azt nagyon szeretek. Nagyokat sétálni, játszani, fontos, hogy aktívak legyünk. Ígérem, egyikünk sem fog unatkozni! Szóval hívd fel Verát ezen a számon: 06305435092Beszélj vele kicsit, aztán szombaton gyere el hozzám Csévharasztra, hogy megismerkedjünk. Elmehetünk együtt sétálni. Ha készülsz egy kis finomsággal, annak nagyon örülök majd! ?