Szonja

Szonja

  • szuka
  • Szonja
  • Szonja
  • Szonja
SzonjaSzonjaSzonja

Sziasztok!

Szonja egyik füle minimum mindig égnek áll, hegyezi intenzíven: vajon most végre hozzá érkeznek látogatóba?


Szonja egy év körüli német juhász leányzó, aki a Szerencsi Kóborkáktól került hozzánk, előélete ismeretlen. Látszik rajta, hogy nem neki való a menhelyi élet, hiányzik neki a sok mozgás, a mentális fárasztás, így mikor végre kiszabadul a kennelből le se lehet lőni. A nagy energia áradatban, azért odafigyel az emberre, és bár egyelőre egy helyben nehéz megtartani, ha nem áll mellette valaki, látszik, ahogy értelemmel tele csillog a szeme és boldogan, gyorsan sajátítaná el a tudnivalókat a jól nevelt gazdis kutya kézikönyvből.

Imádja az embereket, viszont mindenképp olyan kutyus mellé ajánljuk, aki hasonló energiaszinttel van megáldva, mivel folyamatosan játékba szeretné hívni a másik felet, amit egy energiatakarékosabb ebzet agyára mehet rövid úton.

Várjuk a gazdit, aki nem veti meg a labdázást (vagy bármilyen más játék formát), örömmel megy nagy sétákra, boldogan avatja be Szonját a kutyasuli rejtelmeibe és persze sok szeretettel, türelemmel mutatja meg Szonjának, milyen is a szuper kutyaélet! No, meg nem utolsó sorban, hasonló energiaszinten pörög, mint ez a csodalány!

Szonja repesve várja a jelölteket szombatonként Csévharaszton, Pest megyében. Érdeklődni a 06205435092-es telefonszámon lehet. Kalandra fel!