Vackor

Vackor

  • kan
  • Vackor

Vackor gazdit keres!

2017 áprilisi születésű kan kutyus, az Önkéntesek körében csak Póker néven fut, de akár a Kalóz is találó lehetne számára. Nem tudjuk mi történhetett a jobb szemével, szerintünk neki tudomása sincs róla, hogy ilyen “hátránnyal” rendelkezik, és mi is inkább szexepilként tekintünk rá, hisz Őt ez semmiben nem akadályozza.
Társával, Vacsoggal került be hozzánk néhány hónapja. Egy háznál éltek, ahol időnként magukra hagyták Őket, és a szomszédok gondoskodtak róluk. Az Ő közbenjárásukkal kaptak nálunk is helyet.

Túl az ivartalanításon és orvosi ellátásokon elérkezett a nap, hogy bemutatkozzon. Egy szeretetéhes kutyusról van szó, aki boldogan fúrja magát az ölünkbe minden pillanatban, ha lehetősége adódik. Sétálni nagyon szeret, sietni sem szokott mindig, csak az első pár percben, mert a szabadság roppant mód felvillanyozza. ????
A társaival jól kijön, békésen közeledik mindenkihez, így másik kutya mellé is bátran ajánljuk.Sajnos nem az esélyes kategóriába tartozik, a kora és sérült szeme sem teszi ezt lehetővé, de időnként akadnak megszállott gazdijelöltek, akik pont egy ilyen Társat szeretnének. Ha Te is ilyen vagy, várjuk jelentkezésed a 06 20 543 5092-es számon.