Zsebi

Zsebi

  • szuka
  • Zsebi

Zsebi a Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével került a gondozásunkba. A szegényebb körülmények között élő régiókban az ivartalanítás átvállalásával próbálnak segíteni az ott élők helyzetén, illetve igyekeznek csökkenteni a nem kívánt szaporulatok számát. ?Zsebiről a „gazdái” mondtak le, ezek után egy telepre került, majd a telep felszámolását követően másodmagával hozzánk.

Fiatal kislány, 2020 novemberi születésű, de sok megpróbáltatáson ment már keresztül. Mi egy félénk kutyust ismertünk meg benne, akinek szüksége van az ember közelségére, és arra, hogy körbe vegyék szeretettel és biztos pontként álljanak mellette.

Szerencsére hetek alatt sikerült a bizalmába férkőzni, igényli a simogatást és jutalomfalatot. A szombati napokon általában gyerekek társaságában indul sétára az erdőbe. Egyelőre hámmal teszi mindezt, de mi látjuk a fejlődést, és hétről hétre ügyesebben teszi meg a távot. A társaival jól kijön, azonnal beilleszkedett a karanténban lévő falkába. Úgy gondoljuk, hogy türelemmel, határtalan szeretettel és egy kis tanulással rövid időn belül szuper kutya válhat belőle, aki rengeteg örömet visz a gazdái mindennapjaiba.

Pest megye, Csévharaszt
06 20 543 5092