Zsoké

Zsoké

  • kan
  • Zsoké
  • Zsoké
  • Zsoké
  • Zsoké
  • Zsoké
ZsokéZsokéZsokéZsokéZsoké

A ma este bemutatott kutyusunk erős esélyekkel indulhatna az év legkifejezőbb pofija díjért. Ahogy a képeken láthatjátok a repertoárban szerepel a “Most azt akarod bemesélni, hogy nekem is lesz gazdám?” kétkedő pofi, a “Úristen, Te is látod azt amit én?” féle merengés a távolba, a “Fogalmam nincs mit értesz az alatt, hogy fekszik, de terpeszteni tudok” végtelen zavarodottság és persze, az “Édes-kedvesen ülök itt és figyelek” tündéri arcocskája. Na, persze nem maradhat ki a szokásos nyelvöltős póz sem!

Íme Zsoké!

Zsoké egy év körüli fiúcska, Zsámbokon kóborolt. Sajnos, azt kell mondanom természetesen nem volt benne chip, két hétig eredeti gazdiját kerestük, eredménytelenül. Így most, hogy átesett az ivartalanításon is, rendelkezik az oltásaival és chipet is kapott, itt az ideje, hogy egy jobb életet kezdhessen. Zsoké rendkívül édes, bújós kutyus, aki bizony rendelkezik a korának megfelelő zsiványsággal. Ezt azonban nagyon hamar megbocsátja Neki bárki, mókás megmozdulásai, szeretettől csillogó tekintete bárkit levesz a lábáról.

Energiaszintje közepes-magas, olyan gazdit szeretnénk neki, akivel kutyasuliban sajátíthatja el, hogyan is viselkedik egy okos kutyus, ahol vannak séták, hétvégéi kirándulások és sok-sok játék. Szuka kutyus mellé bátran ajánljuk, emberekkel csodálatosan viselkedik, igazi szeretet bomba.

Izgatottan várjuk a hívásokat a 06205435092-es telefonszámon. Zsoké látogatóit Csévharaszton, Pest megyében várja.