Zsoltár

Zsoltár

  • kan
  • Zsoltár

Zsoltár 2021 novemberi születésű kan kutya. Egy szombat reggel Zsámbék és Kóka között bóklászott a szántáson, mintha tudta volna, hogy két Önkéntesünk minden alkalommal a menhelyre tart ebben az időpontban. A kis mázlista rövid időn belül az autóba találta magát, és kezdetét is vette az utazás, immáron hármasban. ???? A nyakában nyakörv és forgó karabiner volt, a szőre pedig széles sávban kopott, ami arról árulkodott, hogy huzamosabb ideje láncon tarthatták. Kötelességünk szerint kerestük az eredeti gazdákat, de ahogy ez lenni szokott, nem jelentkeztek érte. Bízunk benne, hogy ez most már így is marad, hisz bár kennelben él, de szabadon mozoghat, és már sétálni is megtanult pórázon, nem utolsó sorban pedig egy tündéri kutya, így semmiképp nem érdemli, hogy egy lánc végén tengődjön.

A kutyákkal jól kijön, korábban a kifutóban több kisebb és nagyobb kutyával volt együtt, jelenleg pedig Jaffával él problémamentesen. Az ételére sem irigy, kicsit talán egyedül a simogatásra, abból igyekszik magáénak tudni minél többet. Sajnos kutyakozmetikus még nem látogatott el hozzánk, ezért a szőre kicsit bozontos, de egy fürdetés és kis nyírás egy vagány kiskutyát eredményezne. Aki a szőr mögé lát, érti mire gondolok. ☺️????

Ha Zsoltár felkeltette az érdeklődésedet, látogasd meg szombati nyílt napunkon Csévharaszton vagy hívd a 06 20 543 5092-es számot.