Csibész

Csibész

  • kan
  • Csibész

Csibész 1 év körüli kan kutyus, aki az emberi felelőtlenség miatt került menhelyre. Egy 80 esztendős bácsi kutyája volt, aki kölyökkutyát szeretett volna, mondván az még jól tanítható. Nem kellett sok idő, hogy belássa, az ereje már nem elég egy életerős kutyához, és ha Csibész a szeretetét épp ugrálva szeretné kifejezni, azonnal a földön találja magát.

Regényt írhatnánk arról, hány kutya kötött már ki nálunk ebből az okból kifolyólag, illetve hányan csapták ránk a telefont, mert nemet mondtunk fiatal kutyát befogadni vágyó időseknek. Szerencsére Csibész a kezdeti zavartságon kívül nem mutatott nagy szomorúságot és azonnal beilleszkedett a csapatba, ahol végre kedvére futkározhatott és játszhatott a többiekkel. A szombati nap a kedvence, hisz ilyenkor már reggeltől nagy a nyüzsgés, és kirándulni indul az erdőbe, ahol őzikék után szaglászhat. A jó társaság hab a tortán, még annak ellenére is, hogy induláskor gyorstalpalón kell átesnie, miként sétál láb mellett, de a fülvakargatás és simogatás azonnal elfeledteti vele, hogy vannak azért szabályok. ?

Valahonnan biztos tudhatja, hogy a fekete kutyák nem épp kelendőek, ezért a fotózás végén modelleket megszégyenítő pózolásba kezdett. ? Véleményünk szerint modelli karrierre nem vágyik, de szerető családra annál inkább, úgyhogy írjuk is az elérhetőséget ahol érdeklődni tudtok felőle: 06 20 543 5092. Aki pedig meglátogatná, azt szombati nyílt napunkon, Csévharaszton várja.