Ideiglenes gazdinak jelentkezem

Alapítványunk gyakran erőn felül ment sérült, beteg állatokat, melyek elhelyezése, kezelése nagy odafigyelést, gondosságot igényel. Az ideiglenes befogadók önzetlen munkája elengedhetetlen része tevékenységünknek. Esetenként egy sérült kutya 5x napi kezelése megoldhatatlan a 100 fölötti létszámunk mellett.

Lábadozó részlegünkben korlátozott számban tudunk kutyusokat elhelyezni, ezért teltház esetén hatalmas falakba ütközünk. Ha ideiglenes gazdinak jelentkezel, mi vállaljuk az állatorvosi kezelések költségeit, elegendő élelmet biztosítunk, illetve minden támogatást megadunk ahhoz, hogy Te is és a nálad átmenetileg elhelyezett eb is jól érezze magát. Gondolj csak bele, ha egy állatot gazdihoz segítesz, helyet szabadítasz fel egy másiknak, aki jelenleg segítségre szorul.

47198459_726755391026994_6803165683615006720_n

Az ideiglenes gazdik segítségét abban reméljük, hogy a szocializálatlan, több kutyával nehezen együtt élő, félős négylábúak biztos családi háttér mellett fejlődhetnek, segítséget nyújtanak számukra a gazdisodáshoz, elsajátítják a kutyalét alapjait.
Frissen műtött, napi kezelést igénylő kutyáink elhelyezésében segítséget nyújtanak, vállalják orvoshoz szállításukat.