Gréti

Gréti

  • Gréti
Búcsúzom szeretett Grétikémtől!
Nagyon hiányzol, pedig pár órája nem vagy velem!  2010-ben ismertelek meg.
Azóta össze tartoztunk! Csakis kutyákkal barátkozott, mert emberi kéz soha nem simogatta, nem érintette  Egy olyan menhelyen jött a világra, ahol nem ivartalanítottak, szaporodtak, és ha túl élték az nagy szerencsének számított.
Állatvédők megpróbálták felszámolni ezt a telepet. Az ott élő négylábúakat elhelyezték más menhelyeken. Így az én kis vadócom egy másik telephelyre került  Itt ismerkedtünk meg. Volt egy kutya társa akit mindenhová
követett, azonban őt valaki örökbe fogadta.
Akkor választott magának egy másik társat, és őt követte. Annyira szeretett volna tartozni valahová. Sajnos ez a számomra is nagyon kedves kutya szintén itt hagyta!  Elvitték a dokihoz és soha nem tért vissza.
Ő, a kis monogám kutya kétségbeesve kereste a társát. A szívem szakadt meg  Szóltam hozzá, mondtam neki …. drágám, Őt már ne várd vissza  Mintha megértette volna …… rám nézett és jött utánam mindenhová. Sok idő telt el mire hagyta, hogy simizzem. Azóta elválaszthatatlanok voltunk, követett mindenhová, amíg bírta a lábacskája.  Vittem magammal az autóba, amit nagyon őrzött. Drága kis Grétikémnek a hetedik érzéke is nagyon jól működött, aki bántani akart azt komolyan megtámadta.
Mostanra már annyira legyengült, hogy nem tudott velem jönni  Viszont a tekintetével mindig követett. A kis feje mindig arra révedt amelyik irányba elmentem.
Az utóbbi napokban már nem vette be a gyógyszerét , és nem fogadott el ételt. Annyira szeretem a kis öregeket  
de olyan nehéz a búcsú!  
Hiányzol nagyon! Különleges voltál kicsi Gréti! ♥️♥️♥️♥️