Lüszi

Lüszi

  • szuka
  • Lüszi
  • Lüszi
  • Lüszi
  • Lüszi
  • Lüszi
  • Lüszi
LüsziLüsziLüsziLüsziLüsziLüszi

A mai napon bemutatott védencünkről igyekeztünk a legelőnyösebb fotókat összeválogatni és nagy önbizalommal jelenthetem ki, hogy ez sikerült is. Többnyire.

Lüszi nem csak külsőleg, de belsőleg is a tankönyvi beagle tulajdonságaival rendelkezik. Önfejű, makacs, uralkodó természetű, de ezzel párhuzamosan állandó kényeztetésre, simogatásra, hasvakargatásra vágyó, bújós, ölbemászós kutya. Ez utóbbi ütközik akadályokba, mert Lüszi bizony komoly méretekkel rendelkezik. Azonban Őt ez nem akadályozza semmiben. Az esti fogócskába a legelőn teljes erőbedobással csatlakozik, dömper módjára söpri el azt, aki az útjába kerül, ha kell a nyakadba mászik csak hogy rá figyelj, és napközben egy rövid kirándulásnál is az elsők között jár. Természetesen, ha hátulról számolunk. Amikor lemarad, akkor panaszos vonyítással jelzi a társainak, hogy ugyan jó lenne már, ha bevárnák, míg odaér Ő is, de minimum lassítani azért illene.

Lüszi ivartalanított, 2015-ös évjáratú leányzó. Más kutyákkal jól kijön, amíg nem kerül a képbe étel. Erre rendkívül irigy, sajnos, ilyenkor sem négy-, sem kétlábú felé nem ismer kegyelmet. Ha épp nincsen előtte semmi ennivaló, akkor megy és szerez magának, majd nagy büszkén visszatér a zsákmánnyal. Nincs mit tagadnunk: Lüszi egy kajairigy haspók.

Mivel Lüszi nagyon makacs és öntudatos személyiség, ezért olyan gazdit keresünk Neki, aki ezt tudatosan, következetesen, a kellő önbizalommal kezelni is tudja. Másik kutyus nem akadály – a megfelelő etetési szabályokat betartva -, azonban kisgyermek mellé nem ajánljuk.

Lüszi rengeteg mókás perccel, élménnyel ajándékoz meg bennünket. Nagyon szeretnénk, ha valaki elkötelezné magát mellette és elfogadná a buta rigolyái ellenére is, hogy végre Ő is szerető otthonba költözhessen.

Ha úgy érzed, hogy Te vagy az, aki meg tudja adni ezt az otthont Lüszinek, akkor keress minket a 06205435092-es telefonszámon.