Melák ❤

Melák ❤

  • Melák ❤
  • Melák ❤
Melák ❤Melák ❤

Amikor a szìved ezer darabra törik, s nem tehetsz ellene semmit. Az idő mùlik… tudjuk, pròbàlnànk lassìtani, de nem lehet. Vègül semmi màs nem marad, csak az emlèk. Melàk örökre itt hagyott minket, s ezt leìrni annyira nehèz. Arra gondolunk, bàrcsak örömèben mèg egyszer felborìtana, mèg egyszer fùrnà ölünkbe fejèt, mèg egyszer nyàlazna minket össze tetőtől talpig, mèg egyszer adna pacsit, hogy “simogass mèg”! Bàrcsak hallhatnànk olyan èdesen horkolni, ahogy nem hallottunk màst, utoljàra mellè fekhetnènk, s tennè rànk mancsait. Annyiszor fèltünk ettől a pillanattòl, s most eljött… de ez a hatalmas fàjdalom mègis megèri, mivel annyira szegènyebbek lennènk, ha nem ismerhettük volna. Különleges ès csodàlatos, talàn ezzel a kèt szòval tudnànk leginkàbb leìrni.
Tudjàtok, hogy egy hònapja Melàk nem tud làbra àllni, mosdattuk, àpoltuk, pròbàltunk mindent megtenni. Pàr napja nem volt jòl, màra belàzasodott, csak àrnyèka volt önmagànak. Felmerült a kèrdès, amire soha nem tudjuk mi a jò vàlasz. Engedjük el, vagy pròbàljunk kapaszkodòkat talàlni??? Ő nem hagyta rànk a döntèst, biztosan azt szerette volna, ha lelkiismeretfurdalàs nèlkül engedjük el, mert Ő egy különleges kutya volt. Sòhajtott egy nagyot, ès bèkèsen tàvozott.
Tegnap mèg masszàzst kapott lebènult làbaira, szombaton lett volna a következő alkalom….köszönjük Takàcs-Fazekas Àgnesnek, aki tiszta szìvvel, lelkiismeretesen jàrt hozzà, s pròbàlt neki segìteni.
Dràga Melàk!
Az angyalok vigyàzzanak Ràd, soha nem fogunk elfelejteni!