Pisze

Pisze

  • Pisze

Búcsúzunk… ?
Pisze egyike volt a legrégebben nálunk lévő kutyusoknak. Amikor megismertük egy egyméteres lánc fogságában szenvedett csontsoványan. Nálunk hamar beilleszkedett a csapatba, testileg és lelkileg is nagy változáson ment keresztül, egy kiegyensúlyozott, boldog kutya vált belőle. A kutyaszoba egyik lakójaként olyan szerencsés helyzetben volt, hogy minden finom falatban részesült, télen a kazán mellett pihenhetett, esténként pedig együtt izgulta át velünk a Jóban Rosszban sorozat részeit. Egy igazi kis egyéniség volt, a sípolós játékok réme, és a lustasági csoport elnökasszonya.  Szerettünk volna számára egy szuper családot, ahol Ő lehet a minden, de sajnos ennyi éven át senki szeme nem akadt meg rajta. ? Tudtuk, hogy lehetne neki jobb de, mi voltunk a gazdái, és Ő ezzel teljesen meg is volt elégedve. Teltek az évek, és arra lettünk figyelmesek, hogy egyre nehezebben mozog és nagyon sokat alszik. Őszülni kezdett a pofija, a fejecskéjén kilátszottak a csontok és egy igazi öreganyó vált belőle. Mi imádjuk az öregeket, ahogy totyognak, ahogy örülnek a simogatásnak és hálásak mindenért. 
Pisze néhány hete már nem tudott felállni, ezért szteroidot kezdett szedni. Az utóbbi 2 hétben segítséggel, de lábra állt, vakkantással jelezte, ha ki szeretne menni. Sajnos ez az a pont, ahol tudjuk, már minden nap ajándék…
Két napja, hogy nem fogadta el az ételt, és a szeméből is eltűnt az a csalfa csillogás, amit annyira szerettünk. Csak feküdt a kosárkájában, és mi tudtuk, hogy itt az idő…. bármennyire is fáj, el kell, hogy engedjük. ?
A megszokott helye üres, de hamarosan újra velünk lehet. Hamvai a legkedvesebb kutyáink polcán, emléke pedig örökké a szívünkben.
Ég Veled Piszike ?