Kutyakarácsony Luca módra

Kutyakarácsony Luca módra

Sziasztok!

Egy jó hírt hoztunk, reméljük Ti is így érzitek majd 🙂
Egyre több az önkéntesünk, követőnk, támogatónk és a Lucás támogatói csoport tagjainak száma is szépen gyarapszik. Tervezzük már egy ideje, és úgy tűnik eljött az idő, hogy megrendezzük az első Lucás találkozót. Mivel Luca napja december 13-a csütörtök, december 15-e szombat munkanap, ezért a vasárnapi napot, 16-át tűztük ki. Annyi szuper embert ismertünk meg működésünk óta, mind az állatvédők, mind a gazdik személyében, hogy úgy gondoljuk, itt az idő, hogy összegyűljünk és együtt kutyázzunk egy nagyot. Sajnos sokan még sosem jutottatok ki hozzánk, de már évek óta követőink és támogatóink vagytok, ezért itt az ideje, hogy a négylábúak puszival és farokcsóvával hálálják meg kedvességetek. Közel 110 kutyusunk mérhetetlen szeretettel vár Titeket az év minden szakában, de télen, karácsony közeledtével talán még jobban esik a kennelen túl a meleg, simogató kéz.
Mi biztosítunk Titeket arról, hogy pusziból, sétából, ugrabugrából, szőrös ruhadarabokból és feltétel nélküli szeretetből nem lesz hiány, illetve a pocakotokkal sem kell foglalkoznotok, kétféle leves (gulyás, zöldség) közül választhattok majd és meleg teáról is gondoskodunk.
Nektek nincs más dolgotok csak magatokkal hozni a jókedveteket és állatszereteteket. Természetesen korábbi védenceinket is szívesen látjuk a gazdik oldalán 🙂